Алекс Чідомере: Хочеться, щоб наші вболівальники раділи кожній нашій перемозі

Хавбек харківського Металіста Алекс Чідомере, який у грі проти Вереса вперше в офіційній грі вийшов у старті за клуб, поділився емоціями від перемоги над рівнянами.

— Алексе, вітаємо тебе і всю команду з перемогою. Ти чекав на можливість дебютувати у стартовому складі Металіста і сьогодні це сталося. Які твої емоції після гри?

— Дякую за такі слова. Емоції лише позитивні, тим паче команда перемогла. Ми всі разом після матчу з Шахтарем отримали негативні емоції й дуже хотіли довести, що це була випадковість. Тому ми всією командою зробили висновки та показали гарну гру, тому й здобули перемогу.

— Було помітно, що на полі ти грав з бойовим налаштуванням. Воно тобі грало на руку чи все ж більше проти тебе?

— Ні, коли я виходив на поле, то намагався відкинути будь-які емоції. Мені й тренери казали, що потрібно зіграти без емоцій. Єдине, що було — це бажання перемогти.

— Що відбувалося у роздягальні? Команда відчула полегшення після поразок в останніх турах?

— Звичайно! Дуже хочеться, щоб наші вболівальники раділи кожній нашій перемозі, тому ми вийшли на цей матч з великою самовіддачею. Ми розуміємо, яка зараз ситуація й хочемо, щоб харківські вболівальники отримували позитивні емоції від нашої гри. Тому все це для них”, – сказав Алекс Чідомере клубному сайту “жовто-синіх”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *