Джастін Лонвейк: У Динамо дуже дружній колектив

Півзахисник «Динамо» Джастін Лонвейк прокоментував свій дебют у матчі з «Минаєм».

– Дуже щасливий, що зіграв свої перші хвилині у такому чудовому клубі. Радий, якщо хоч трохи допоміг нашій команді здобути цю перемогу. Ми зіграли на нуль та взяли 3 важливі очки.

Вранці ще не знав настанов на матч, але сподівався, що мені дадуть шанс вийти на поле.

Мені було про що подумати перед переїздом до України. Я поспілкувався зі своїми близькими та впевнено прийняв рішення перейти в «Динамо». Щиро сподіваюся, що війна закінчиться, а ваш народ житиме у мирі.

– Як тебе прийняв головний тренер?

– Ми спілкувалися, він сказав, що добре знає мої здібності, але мені потрібно більше часу, щоб трохи дізнатися про команду. Адаптуватися, зрозуміти вимоги тренерського штабу та менталітет колективу. Думаю, що швидко впораюся з цим завданням, адже дуже зацікавлений у цьому. Хлопці мене добре прийняли.

Навіть сьогодні мене привітали після дебюту. Дуже дружній колектив, мені постійно підказують, перекладають щось та навіть пояснюють, якщо я щось не зрозумів.

– Вже почав вчити українську мову?

– Так, ще в аеропорту, коли летів у «Динамо». Дуже важка мова, тут інші літери. Поки ще не можу читати й нічого не розумію, коли щось чую. Проте дуже хочу це виправити, – відповів Лонвейк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *