Форвард Динамо: Віримо, що після гри з Минаєм у нас почнеться вдалий етап

Владислав Кулач

Нападник київського Динамо Владислав Кулач, який відновився від травми, розповів, що очікує від гри з ФК Минай у 5-му турі УПЛ.

– Сподіваюся, що вже все позаду, з новими силами стаю до роботи. Прийдуть перемоги й команда почне показувати той результат, на який усі сподіваються і який має бути. Думаю, з матчу проти «Минаю» ми розпочнемо переможну серію.

П’ять місяців – це достатньо великий проміжок часу. Сподіваюся, тепер усе буде добре і я якнайшвидше наберу потрібну форму.

– Чи готові повною мірою скласти конкуренцію у нападі?

– Звісно, готовий. Але мені потрібно ще трішки часу, щоб адаптуватися у загальній групі, адже довгий час я працював індивідуально і щойно почав тренуватися разом з усіма. Це звична річ після травми. Думаю, згодом, наберу форму і складатиму повноцінну конкуренцію.

З хлопцями я завжди був на зв’язку. Приємно відчувати підтримку, так і має бути. Знав про усі справи у команді, тож у цьому плані усе добре. Зараз я дуже радий повернутися, це зовсім інша справа. З хорошими емоціями та з новими силами сподіваюся допомогти команді якомога швидше.

– У якому стані перебувають гравці «Динамо»? Повною мірою готові до матчу із «Минаєм»?

– Звісно, готові. Важко більше психологічно, але нам потрібна перемога, щоб почати позитивну серію. Невдачі не можуть тривати так довго. Тож ми всі сподіваємося і віримо, що з цього матчу розпочнеться вдалий етап, – сказав Владислав Кулач прес-службі Динамо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *