Артем Гагарін заявив, що Вернидуба ніхто не збирається звільняти з Кривбасу

Віцепрезидент Кривбаса Артем Гагарін прокоментував думки фанатів у соціальних мережах, що головний тренер Юрій Вернидуб може бути звільнений у разі поразки в матчі 5-го туру УПЛ проти «Зорі».

«Щоразу, читаючи щось подібне, розумію, що напевно не варто реагувати. Хоча, якщо це людина написала, і не одна, значить, у суспільства є запит. Може ми десь в інформаційному полі недопрацьовуємо? Тому, я все ж таки відповім! Це точно не останній матч Вернидуба!

Ніхто в «Кривбасі» навіть гіпотетично не розглядає гру із «Зорею» в цьому контексті. Це просто черговий поєдинок чемпіонату, черговий крок на нашому довгому шляху.

Зараз є повна довіра до Юрія Миколайовича з боку керівництва клубу, повне розуміння, що ми робимо, куди рухаємось, як розвиваємось та яких цілей ми хочемо досягти. Ці цілі не змінювалися – ми будуємо новий футбольний клуб «Кривбас». Попри всі труднощі!» – написав Гагарін у своєму інстаграмі.

У неділю, 2 жовтня, о 17.00 підопічні Юрія Вернидуба зіграють на виїзді проти «Зорі». Матч відбудеться у Києві, на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського. На цей момент «Кривбас» – єдина команда в УПЛ, яка ще не забивала в сезоні 2022/23.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *