Олександр Денисов анонсував запуск нового медіпроекту

Александр Денисов

Колишній директор телеканалів “Футбол” Олександр Денисов оголосив про запуск нового спортивного медіапроекту.

“Друзі, готовий розкрити наступну частину теми “One Pitch Group”

Так, починаю свій самостійний проєкт з незалежною професійною командою, з якою хочу реалізувати нові ідеї, запустити нові формати та вдихнути свіже повітря у світ спортивних медіа України. Ви мене знаєте, я двома руками за підтримку та стимуляцію медійного спортивного бізнесу у нашій країні. І завжди робитиму усе від мене залежне, якщо маю можливість.

Найцікавіше – чутки, розмови та домисли. YouTube-канали, які стали частиною мого проєкту, створювалися мною з командою, ще за часів існування телеканалів “Футбол”. І цілком логічно, що після закриття компанії ці продукти були надані мені для подальшої роботи. Таке ж сталося з іншими YouTube-каналами інших підрозділів медіахолдингу. Наші напрацювання не мають зникати, погоджуєтеся?

Проєкт назвали “One Pitch Group” (якщо є ідеї, чому саме так, напишіть свої версії у коментарях). Це нова спортивна платформа з якісним україномовним контентом про футбол, бокс та інші види спорту. Ви зможете побачити його на семи YouTube-каналах. Наша аудиторія підписників вже нараховує 1,4 млн глядачів і знаю, що якщо ви підписані на мене та читаєте цей текст, то ви вже є частиною цієї аудиторії.

Про наші цілі. Своїми продуктами у рамках “One Pitch Group” ми хочемо задовольнити запит українського глядача на якісні спортивні програми: футбольні новини, матчі збірної, огляди матчів, живі студії, спортивний ексклюзив та багато іншого.

Хто ми? Це перевірені люди, професіонали, друзі, справжня dream team, з якими я знайомий з часів створення каналів “Футбол 1/2/3”. Це команда однодумців, що має спільну пристрасть – спорт, футбол та мільйон ідей, як це гарно показати вам, нашим глядачам.

Що важливо. На каналах “One Pitch Group” транслюватиметься лише ліцензійний контент, погоджений з міжнародними та українськими правовласниками. Саме тому можу вже сказати, що ми порадуємо вас топовим футболом. Вам сподобається.

Як кажуть блогери, з вас лайк, а з мене наступна частина деталей про проєкт. P.S. Youtube, чекай нас, ми йдемо за новими кнопками”, – написав Денисов у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *