Ігор Циганик вважає, що Шахтар, можливо, забив гол з офсайду у ворота Чорноморця

Журналіст Ігор Циганик висловив свою думку щодо можливого офсайду у моменті зі забитим голом форварда «Шахтаря» Лассіни Траоре у ворота «Чорноморця» (2:1) в компенсований час.

«А мені от цікаво – ніхто не звернув, чому не було стоп-кадру на голі «Шахтаря» та чому ніхто про це не говорить? У мене немає переконання, що там не було офсайду, а цей гол може стати вирішальним. Взагалі в чемпіонаті. На 90+6-й хвилині йде удар від Очеретька, м’яч влучає в Траоре та залітає в кут воріт. От немає жодного повтору, який сигналізував би про те, що там немає порушення правил, офсайду. Треба стоп-кадр робити.

Показують здалека, ніби так, ніби так, арбітри там, все нормально. Але чомусь про це ніхто не говорить. Замовчали, зам’яли та й все. А цей гол може стати, ну, реально… 2 очки, які наприкінці чемпіонату можуть стати вирішальними. Правильно ж?

Ну хтось може сказати точно, що там не було офсайду? Треба малювати лінію, подивитися, розглянути. У нас немає після туру таких оглядів, а хотілося б їх побачити. Зі зупинками, а не просто нарізка моментів з камер, з яких я, наприклад, не знайшов повтору, який переконав би мене у відсутності офсайда.

Колись це вимальовувалося, повтори крутили туди-назад. Гол, який може стати дуже важливим у системі координат цього чемпіонату, він забитий на 90+6-й хвилині. Просто коли ми говоримо про червону картку Мудрика, то я згоден зі Срною. Не зовсім зрозумів, за що там вилучення. Але якщо ми в системі, то давайте системно говорити й про наступні моменти», – прокоментував Циганик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *