“Ми вічно в дорозі”: Мірча Луческу пояснив невдалі результати Динамо в останніх матчах

Наставник київського Динамо Мірча Луческу прокоментував дебютну перемогу своїх підопічниї в УПЛ. Кияни здолали ФК Львів (1:0).

– Ми грали проти команди, яка діяла агресивно та з великою самовіддачею. Вона грала від оборони і чекала на помилки з нашого боку, щоб вийти в контратаку і забити гол. Було важко розкривати їхній захист. Результат показує співвідношення сил на полі. Ми домінували, але, на жаль, забили лише один гол. Сподіваємося, що ця перемога дасть нам більше позитиву під час підготовки до матчу з АЕК.

Проблема не в нашій грі, а в тому, що ми постійно перебуваємо в дорозі. Суперник практично чекає на нас весь тиждень, а ми весь цей час катаємось і граємо по два матчі за сім днів. Це складно. Переїжджаємо з готелю до готелю та з міста до міста.

Немає бази та стабільного місця. Тягаємо все з собою – форму, м’ячі. Щоб дістатися до Стамбула ми проїхали 11 годин автобусом. Плюс наступного дня переліт. І назад те саме. Це складно. Замість відновлення та тренувань у нас переїзди. Тож сьогодні було важливо виграти.

У попередніх матчах було допущено багато індивідуальних помилок, що призводили до пропущених м’ячів. Також був футбольний нефарт. Сьогодні було важливо виграти, щоб спокійніше готуватися до наступної гри. Плюс для нас зараз важкий час. 5-6 наших гравців травмовано. Це також позначається на психологічному стані команди. Раді цій перемозі і готуємось до матчу з АЕК. Найважливіша гра завжди наступна.

Я три місяці не був удома, але вже завтра ми прокидаємося, снідаємо та виїжджаємо до Кракова. Коли туди приїдемо – ми не знаємо. Ми не нарікаємо, але це складна реальність. Так, це наша професія та наше життя. У Кракові буде матч, а потім гравці роз’їдуться збірними. З погляду психології збірникам складно не бачити сім’ю у цій паузі, а кудись їздити.

– Ви сьогодні використали ротацію та поміняли фланги захисту на 60-й хвилині. ВИ були ними незадоволені?

– Я просто освіжив гравців в атаці. Прошу крайніх захисників більше рухатись. Караваєв і Тимчик поїдуть до збірної, і їм потрібен ігровий час, – відповів Мірча Луческу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *