Олексій Бєлік: Під керівництвом Луческу, часто ображався, коли до складу потрапляв легіонер, а не я

Олексій Бєлік

Екс-форвард Шахтаря Олексій Бєлік розповів, що думає про те, що тепер українським футболістам через війну доведеться менше конкурувати з легіонерами.

“Коли я був футболістом та грав під керівництвом Луческу, часто ображався, коли до складу потрапляв легіонер, а не я. Але це доля всіх великих команд. Шахтар, Динамо – це команди, в яких завжди буде велика конкуренція.

Справа стосується не лише Луческу, Йовічевича чи Реброва, наприклад. Не був би Луческу, був би інший тренер, якийсь італієць. Не було б бразильців, були б європейці – серби, хорвати, італійці. Тому тут основний чинник – конкуренція. Все-таки я вважаю, що Луческу мені довіряв. Просто футбол – така штука: сьогодні конкуренцію виграєш ти, завтра твій партнер по команді.

А ось заздрю ​​я футболістам тільки з однієї причини – це класно, коли ти маєш улюблену роботу, улюблене заняття, коли ти перебуваєш у колективі, перед яким стоять великі завдання.

Це справжній кайф. Після того, як я завершив кар’єру, мені не вистачало таких моментів. Довгий час дуже сумував, тож дуже радий, що сьогодні працюю”, – сказав колишній нападник збірної України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *