“Ми високо підняли планку і опускати її вже не можемо”: Юрій Вірт – про вдалий старт Вереса в УПЛ

Юрій Вірт

Наставник рівненського НК Вереса Юрій Вірт прокоментував перемогу над Кривбасом (1:0) в 4-му турі УПЛ. Тепер Верес має 9 очок і йде на третьому місці в турнірній таблиці.

“Вітаю з перемогою усіх наших вболівальників. З хорошим результатом і хорошою грою. Сьогодні ми повністю контролювали хід матчу. Сподобалося, як футболісти працювали з м’ячем. Створювали моменти, забили прекрасний гол.

Могли забити ще – не вистачало завершальної передачі. Мусимо більше працювати над цим. Але загалом мені сподобалася гра команди. Ми заслужено перемогли.

Справді, треба визнати, що ми вдало стартували у сезоні. Ми здобули три перемоги у перших чотирьох матчах. Усі ці матчі ми провели на виїзді. І нашими суперниками були команди, які ставлять перед собою серйозні задачі. «Кривбас», наскільки мені відомо, декларує задачу потрапляння до єврокубків. «Дніпро-1», «Ворскла», дуже непростий «Чорноморець».

Так, ми важко працювали на зборах. За рахунок самовіддачі і дисципліни на футбольному полі здобули цей результат. Шукаємо свої шанси у контратаках і намагаємося дисципліновано грати перед власними воротами. Вдячний футболістам, що виходять і здобувають результат у матчах проти серйозних суперників.

Так, зараз ми на піднесенні. Чотири дні відпочинемо. А потім, повірте, з новими силами працюватимемо на повну на тренуваннях. Бо ми високо підняли планку і опускати її вже не можемо“, – сказав Юрій Вірт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *