Роман Бебех: Шахтар зараз живе на кошти, які сам заробить

Коментатор та блогер Роман Бебех став новим гостем проєкту “Антиподи” на каналі ISLND TV. Ведучий Сергій Іванов поцікавився у нього, як справи йдуть в донецькому Шахтарі, адже власник клубу Рінат Ахметов переживає не найкращі часи.

“Зараз він (Рінат Ахметов – прим.) сказав менеджменту, просто дав такий посил, от скіки ви зараз самі заробите, от ви самі без мене рухаєтесь. Це чисто бізнес-проєкт.

Ліга чемпіонів. От вони вийшли в найпрестижніший турнір Європи через те, що стали чемпіонами, вони напряму отримають 30-35 мільйонів євро і цього достатньо для існування клубу. У них є борги за трансфери, там важка історія, футболісти через війну пішли майже безкоштовно.

У них система яка була? Вони брали молодих бразильців, добре їх розкручували і за великі гроші продаваи. І непогано функціонували“, – сказав Роман Бебех.

В тому ж інтерв’ю Роман Бебех виразив непопулярну думку, що в 2012 році Олександр Ярославський продав Металіст не тому що на нього тиснули, а тому що він і сам був не проти продати клуб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *