Олександр Севідов: Красніков, можливо, найкращий менеджер в українському футболі

Олександр Севідов

Відомий український спеціаліст Олександр Севідов оцінив позитивно старт сезону від СК Дніпро-1, а також похвалив Євгена Краснікова.

“На мій погляд СК Дніпро-1 ще підсилиться. Вже підсилилась, але, гадаю, ще підсилиться. Взагалі результат залежить не тільки від якогось одного компоненту. Хороший тренер? Ще треба хороші футболісти. І ніколи не буває гарантій хороший тренер + хороші гравці = результат. Ще треба хороший менеджмент.

І все це треба в купі. Всі повинні дивитись в одну сторону і тоді буде приходити результат. Зараз така ситуація вимальовується в Дніпро-1. Молодий тренер, який ще висот не досяг, но будемо дивитись, вірити, переживати. Непогана команда.

На мій погляд, Красніков – це один з найкращих менеджерів в Україні, можливо, найкращий по футбольним питанням. Він знає, кого запрошувати, як запрошувати, він знає, як розмовляти з керівниками, футболістом та тренером.

Можливо, цей симбіоз і дозволить СК Дніпро-1 вийти на провідні ролі в УПЛ“, – сказав Севідов у новому випуску “Фінти та підкати“.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *