Олег Ратій прокоментував перемогу Металіста над Олександрією

Олег Ратій

Олег Ратій прокоментував перемогу Металіста над Олександрією (3:1)в рамках 3-го туру УПЛ.

– Для нас була важка гра, сталося вилучення нашого футболіста. Але у перерві ми побалакали з хлопцями і сказали їм, що вони мусять вийти і зіграти за того хлопця. Це і дало таку гру у другому таймі — ми віддали багато сил, але зіграли так як треба. Я подякував хлопцям за це”.

– Ключовий момент — вилучення чи другий гол?

– Не хочу акцентувати увагу на вилученні. Є компетентні люди, які будуть розбирати. На наш погляд, ключовий момент був у роздягальні у перерві. Коли ми з хлопцями побалакали і хлопці зробили те, що повинні були зробити.

– А можете сказати, що саме ви сказали хлопцям?

– То ви забагато хочете. Роздягальня — то є роздягальня.

– Враховуючи те, що команда закінчила перший тайм вдесятьох, була розмова про те, що команда буде грати в оборонному стилі? Чи у вас була ціль забити м’яч?

– Так-так-так! Ми з хлопцями домовилися, що ми не будемо захищатися і відбиватися. Ми мусили зробити контргру, яка й закінчилася забитим м’ячем.

– Тобто ви хотіли виграти?

– Так, звісно. Ви ж бачили, ми не закрилися, дорожили м’ячем, вибігали у контратаки і так сталося, що забили гол.

– Сьогодні у заявці не було Віталія Федоріва. Яка причина його відсутності?

– У Віталіка невеликі проблеми. У нас перед матчем було двоє футболістів, які не могли зіграти — Картушов і Федорів. На наш погляд, хлопці, які вийшли замість них, зіграли як треба. Замість Федоріва грав Богдан Порох, він був вилучений, але сталося як сталося. У Віталіка та Картушова пошкодження, хоча Віталік з нами приїхав до Києва, але не зміг зіграти.

– Вітаю вас із перемогою! У наступному матчі Богдан Порох буде дискваліфікований. У разі, якщо Федорів таки не відновиться, кого слід чекати у захисті у парі з Мизюком? Знову Ралюченко змінить позицію?

– Як ви побачили по другому тайму, Андрій дуже добре зіграв на цій позиції.

– Єгора Демченка досі не було у заявці Металіста у матчах цього сезону. Коли на нього слід чекати?

– У нього було серйозне ушкодження, проте він вже почав тркнування з командою. Віримо й хочемо, щоби він вийшов, бо у нас не вистачає гравців його повноцінного відновлення.

– Сьогодні у зв’язку з травмами ми побачили, що у команди не така вже й велика лава для запасних. Чи будете ви ще виходити на трансферний ринок?

– Я думаю, всі команди працюють на трансферному ринку цілодобово. Чекаємо, шукаємо. Напевне, всі знають, нам треба підсилення. Працюємо і віримо, що у нас ще будуть новачки.

– Мова про вільних агентів?

– Необов’язково, в Україні трансферне вікно ще триває. Шукаємо гравців, які здатні підсилити нашу команду. Брати просто для кількості точно нікого не будемо“, — сказав Олег Ратій.

Металіст набрав 7 очок і ділить 2-3 місце з Колосом, але випереджає клуб з Ковалівки завдяки різниці голів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *