Юрій Вернидуб поділився емоціями від гри з ФК Львів

Юрій Вернидуб

Головний тренер «Кривбаса» Юрій Вернидуб прокоментував нічию зі «Львовом» (0:0) у 3-му турі УПЛ.

«Важко щось коментувати. Вважаю, якщо були б глядачі, гра б їм не сподобалась. Гри як такової не було, було багато боротьби. Коли жодна з команд не може звʼязати дві-три передачі – це важко. Цей чемпіонат особливий, і так буде завжди. Думаю, туру так до сьомого усі матчі будуть такими.

«Динамо», «Ворскла». Що й казати, коли такі клуби на старті програли вже по декілька матчів. По грі: ми заробили перше очко, за що хочу подякувати своїй команді. Мої хлопці проявили характер. Це саме стосується і «Львову». Зараз буде багато подібних матчів, адже, давайте будемо чесними, чемпіонат трошки просів. Й він не міг не просісти. Граємо у такий час, коли в країні війна.

Я дуже хотів, аби команда сьогодні зіграла класно, адже є заради чого грати, заради кого. Але… Пʼять наших фанатів, які вже не з нами, на жаль. Вони поклали свою душу та серце, аби ми на сьогоднішній день проводили ці матчі.

«Кривбас» не забиває? Маючи таких трьох непоганих форвардів як Хобленко, Устименко, Дебелко… Бачите, десь трохи не вистачає майстерності, наполегливості з їхнього боку, щоб забити цей перший гол. Будемо працювати й обовʼязково будемо забивати. Потрібне терпіння й праця. Все буде у нас добре.

Зміни у складі? По-перше, пропускав гру через вилучення Татарков. У Опанасенка – спазм мʼязів. Так, були зміни, кожен тренер щось змінює. Адже програли два матчі по 0:1. Так, помилялась уся команда, й дещо воротар. Тому Сарнавському дав десь перепочити. Дали можливість зіграти Кліщуку. Він теж досвідчений воротар.

Які претензії до Волошина? Немає претензій (посміхається). Мені дуже подобається цей гравець. Але, не забувайте, йому тільки 19 років, й він грає в УПЛ третій матч. Він повинен вирости у класного футболіста. Розраховую на це й радий, що він знаходиться у нас», – сказав Вернидуб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *