Владислав Кабаєв: Динамо – це бренд та гранд, маємо вигравати кожен матч

Владислав Кабаєв

Новачок Динамо Владислав Кабаєв розповів, що думає про свої перші дні в Динамо, а також поділився емоціями від гри проти Зорі.

– Я розмовляв з Луческу, був діалог. Дуже радий зіграти, так ще й проти колишньої команди. Пройшло лише 3 дні, як я в Динамо. Радий, що зіграв за такий клуб, але є негатив, тому що ми – бренд та гранд, повинні вигравати кожен матч. Тому дебют дуже сильно змазаний. Я вважаю, ці 3 очки важливіші були для нас, ніж для Зорі.

– Розкажи про настанови від Луческу.

– Особливих діалогів не було. Повторюся, Динамо – це гранд. Нехай всі підлаштовуються під нас, а ми гратимемо у свій футбол. По стандартах пройшлися, десь щось підказав. А так, то нічого не казав.

Усі знають, в який агресивний та швидкий футбол грає Зоря. Знали, як вони будуть грати, але були помилки в простих ситуаціях. І багато не забили моментів, у мене було 2-3 можливості, а вони все забили.

– Як ти можеш оцінити цей перший матч?

– Звісно, пройшло 3 дні, але зараз звертати на це увагу… Мені вже 27 років, про довгу адаптацію не йдеться. Я багатьох хлопців знав, мене дуже добре прийняли. Хочу якнайшвидше влитися в колектив, цей процес вже йде. Обіцяю, що голи прийдуть, буду все для цього робити. Не сумніваюся, що команда в цьому допоможе, сказав Владислав Кабаєв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *