Зоря – Динамо: слова Патріка ван Леувена після гри

Головний тренер луганської «Зорі» Патрік ван Леувен поділився враженнями після переможної гри з київським «Динамо».

– Ми готувалися дуже ретельно. Хотіли показати форму, яку вже встигли разом набрати. Швидкий гол тільки додав нам впевненості та далі ми намагалися реалізувати кожен наш момент. Але у нас були деякі помилки, над якими ми будемо працювати. Моя команда сьогодні добре в обороні зіграла, тому я можу похвалити хлопців за таку роботу. З першої і до останьої хвилини намагалися зробити все для позитивного результату.

– Чи все з вашого плану на сьогоднішній поєдинок спрацювало?

– Хочемо більше тримати м’яч під своїм контролем та створювати більше гольових моментів. І над цим ми будемо продовжувати працювати. Також у нас багато молодих гравців, у яких ігрової практики на такому рівні досить мало, а такі матчі тільки додають мотивації працювати більше.

– Задоволені Ви комплектацією команди? Які задачи ви ставите на цей сезон?

– У нас ще є час, багато молодих гравців, ще раз повторюсь, але також є й досвідчені футболісти, яким є чим поділитися з молоддю. Задачі… Ми поки що про це не думали, бо матчів ще предостатньо, але одне знаємо, будемо працювати на результат – це точно. Будемо намагатися зробити все, щоб бути якомога вище в таблиці.

– Дуже вразив гол від Володимира Бражко. Як Вам його робота?

– Бражко – це один з наймолодших футболістів нашої команди та він, як на мене, дуже добре себе показує з перших моментів після приєднання до нашого клубу. Володимир прислухається не тільки до тренерів, але й до хлопців, які йому можуть дати багато користних порад. Всі хлопці дуже гарно показують себе на тренуваннях і заслуговують на той результат, який в нас є зараз”, – сказав Патрік ван Леувен.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *