“Хотілось би, щоб судді аналізували свою роботу”: Ігор Йовічевіч незадоволений арбітром матчу Рух – Шахтар

Шахтар

Наставник донецького Шахтаря Ігор Йовічевіч поділився враженнями від перемоги над Рухом (1:0) та роботи суддівської бригади на матчі.

“Нам бракувало більшої кількості подач, щоб забити не першим темпом, а другим. І що ми зробили під час гола – це саме те, про що я говорив у перерві. Надто коли граєш у меншості, необхідно робити три-чотири паси в центрі, аби вийти на флангові позиції та подавати, – тоді другим темпом забиваєш, якщо не забиваєш першим.

Уважаю, заслужено перемогли, хоч дуже важка була гра і незрозуміле суддівство, як на мене. Дуже незрозуміле. І це вже не вперше.

Не знаю, з чим це пов’язано, але, гадаю, всі повинні аналізувати: я аналізуватиму свою гру, щоб ми були ще кращими та ефективнішими в наступних матчах, але хотілося б, щоб суддівський комітет теж аналізував свою роботу», – сказав Ігор Йовічевич.

Головним арбітром зустрічі був Євген Арановський. Шахтар за три матчі набрав 7 очок і йде лідером в УПЛ. За підсумками туру деякі команди можуть обігнати “помаранчево-чорних”.

Наступний матч «Шахтар» проведе у вівторок, 6 вересня о 22.00 проти «Лейпцига» в рамках 1-го туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *