Олександрія – Металіст: слова Олега Ратія напередодні матчу

Олег Ратій

Наставник Металіста Олег Ратій розповів, що думає перед грою з Олександрією в рамках УПЛ.

— Сьогодні команда провела теоретичну роботу по матчу з Інгульцем. На що перш за все звертали увагу, які зроблені висновки по грі?

— По-перше, подякував хлопцям за цю гру. Ми разом подивились і побачили, що була досить цікава гра. Взагалі в першому таймі, на наш погляд, ми переграли суперника і ті моменти, які ми створили у першій половині зустрічі…

Просили хлопців, щоб вони й надалі грали так, як з Інгульцем. Були деякі помилки: у першому таймі помилялись менше, а от початок другого нам не вдався. Помилки були тактичними, напевне, вони й привели до гола в наші ворота. Але дякую хлопцям, що вони виправились і залишок матчу зіграли так, як треба.

— Як ви зазначили, перший тайм був цілком за Металістом. У другому трохи віддали ініціативу, але потім забрали назад. З чим були пов’язані такі “каруселі”?

— Інгулець додав трошки, а ми були до цього не готові. Заміни призвели до того, що кінцівку матчу ми зіграли так, як треба.

— На ваш погляд, з Олександрією буде найважча гра Металіста?

— Я б так не сказав. Ми з тренерським штабом дивились матчі Олександрії. Добре, що вже є два зіграних поєдинки, ми їх розбираємо. Напевне, всі матчі будуть важкими, але все буде залежати від того, як ми підготуємось й від нашої гри. Якщо ми добре підготуємось і будемо грати у свою гру, то ми віримо, що хлопці зроблять те, що треба.

— Дальній переїзд від Ужгорода до Києва може бути проблемою на ваш погляд?

— Ми вибираємо такий час, щоб хлопці змогли відновитися після поїздки та взагалі ми вже давно не їздили на такі довгі дистанції. Тому подивимось, як це буде. Але готуємо хлопців так, щоб вони добре відпочивали й підготувались до того матчу якнайкраще”, – сказав Олег Ратій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *