“Вони пропонували 10 мільйонів”: Ігор Суркіс зізнався, що відмовив іспанському клубу в трансфері Циганкова

Президент київського Динамо Ігор Суркіс розповів які пропозиції отримував по Віктору Циганкову.

“Віктор залишається у Динамо. Він має рік контракту. З можливістю пролонгувати його або допрацювати до літа. Офіційної пропозиції наш клуб не отримував. На словах – прозвучала ініціатива агента гравця Пере Гвардіоли. Мовляв, Циганкова хоче Жирона.

Фінальна пропозиція – 10 млн у кілька траншів, розтягнутих на 2 роки. Я ввічливо подякував, але відмовив. Я вважаю, що лідер Динамо не може залишати команду в останній день трансферного вікна таким чином.

Погодитися на це можна було лише за умови, що йдеться про топ-команду. Жирона – нехай і клуб з холдингу Манчестер Сіті – до таких не відноситься. Це рішення було прийнято свідомо, з розумінням можливих втрат. Ми дуже любимо та поважаємо Віктора.

Він матиме час, щоб своєю грою в Лізі Європи та в УПЛ довести, що він гідний того, чого прагне. Ми вестимемо з ним переговори про продовження контракту, але не збираємось вмовляти чи примушувати насильно.

Він – не раб Динамо. Нехай чинить так, як вважає за потрібне. Я не боюся втратити гравця. Я взагалі, нічого не боюся, і на шантажі та ультиматуми не реагую.

У житті буває всяке. Ми пам’ятаємо випадок з Ярмоленком, і пам’ятаємо з Конопянкою… Усі люди різні, але кожен має своє право“, – зізнався Ігор Суркіс.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *