Екс-гравець Динамо: Дніпро-1 буде претендувати на чемпіонство в УПЛ

Колишній форвард «Динамо» Київ Олег Саленко прокоментував розгромну поразку 0:3 від «Дніпра-1»:

«Динамо» перебуває у якомусь незрозумілому стані. Була підготовка, всі гравці разом, і так безладно зіграти… За всю гру не було жодного небезпечного моменту. А наприкінці матчу, коли хоч щось треба показати, «Дніпро-1» контролює гру. Чесно кажучи, я взагалі такого не очікував. Потрібно щось робити з командою, бо так грати — нікуди не годиться.

«Динамо» не має контролю м’яча. Тільки спершу ми щось побачили. Потім провалилися. Середина поля – центральний трикутник киян був непомітним. У третьому голі взагалі незрозуміле щось діялося — дають двічі обіграти, розвернутися, пробити. Що за захист? Думаю, після цієї гри будуть серйозні розбірки, і Луческу зробить висновки. Потрібно, щоб команда бігла і грала вперед, а не все назад і назад.

Чемпіонство? Можна сказати, що «Дніпро-1» буде конкурентом у боротьбі за чемпіонство, як і «Шахтар», який теж має проблеми. До того ж, «Динамо» ще має Лігу Європи. Напевно, доведеться задіяти майже всю молодь. Якщо так прикинути — «Дніпро-1» програє АЕКу 0:3, а «Динамо» програє 0:3 «Дніпру-1», то тривожно стає.

Тому потрібно терміново поговорити в команді жорсткіше. Є колишні гравці біло-синіх у колективі, які можуть знайти потрібні слова. Бо якщо й далі гратиме ось так, без бажання, то результату не буде».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *