Юрій Вірт прокоментував вдалий старт сезону Вереса в УПЛ

Головний тренер Вереса Юрій Вірт прокоментував успішний старт команди у новому сезоні УПЛ:

– Юрію Миколайовичу, вітаю з успішним стартом сезону. Прокоментуйте, будь ласка, матч із полтавською «Ворсклою». Головний тренер суперника Віктор Скрипник чимось здивував тактично?

– Ні, не здивував, Скрипник завжди так грає. Тактично ми були готові до гри «Ворскли». Розібрали суперника, знали, як вони діятимуть. Добре, що так усе закінчилося.

– «Вересу» вдалося вирвати перемогу над «Ворсклою» в останню десятихвилинку матчу. Вносили якісь тактичні корективи під час зустрічі?

– У перерві розмовляли із футболістами. У першому таймі ми програли дуже багато боротьби, особливо за стандартів. У нас не було підбирань, усі м’ячі підбирали гравці «Ворскли». У перші 30 хвилин вони мали перевагу, тому нам треба було у цих компонентах додавати, і навіть збільшувати швидкості.

Розуміли, що суперник підсяде функціонально. Ми виявилися трохи кращими, готові фізично. У другому таймі додали у всіх компонентах гри, що наприкінці вилилося в результат.

– Згадайте перемогу у матчі першого туру УПЛ над «Чорноморцем». З ким складніше було, з полтавцями чи одеситами?

– Це різні команди. Обидві ігри були складні. Але з «Чорноморцем» було трохи легше грати, ми мали контроль м’яча. Ми тримали гру під контролем, на відміну від поєдинку з «Ворсклою”, – сказав Юрій Вірт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *