Олександр Денисов розповів, що він думає про нинішнью ситуацію з телепулом

Олександр Денисов поділився думками щодо скандалів в українському футболі, які пов’язані з телепулом.

“Є закон і все дуже просто. Прийшла міжнародна компанія Setanta. Виграла права. Більшість клубів проголосували за те, що Setanta, що Пул має відбутися. Всі 16 клубів підписали перед сезоном документ, що вони йдуть по регламенту і правилах.

Але, як тільки розпочався чемпіонат, увімкнулось взагалі щось не зрозуміле для мене. Раніше були канали “Футбол” і Ігор Суркіс казав: “Ні, я не буду на каналах президента “Шахтаря”. Ну так хоча б якась частина уболівальників “Динамо” апріорі була за президента “Динамо”. Хоча він теж це робив поза законом. Зараз, коли каналів “Футбол” нема, я не знаю що. Потрібно було, щоб канали “Футбол” зникли, щоб всі зрозуміли, що Суркіс брехав? Що це все маніпуляція.

Прийшла незалежна компанія. Вона володіє правами, але Суркіс і компанія каже: “Ні, права наші”. Але це не відповідає дійсності. Тому, що прав телевізійних нема у Суркіса. Він володар, він власник клубу, але він прийшов грати в чемпіонат. Самі змагання належать УАФ, яка передала їх УПЛ.

Наприклад: Макларен чи Феррарі з Формули 1. Власник каже: “А я буду їздити й транслювати це на іншому каналі”. Кому потрібна ця Феррарі, якщо вона не братиме участь у Формулі 1. Так само, кому потрібно “Динамо”… Так воно може зіграти у свій сепаратиський чемпіонат, умовно на 5 клубів. Але ці 5 клубів ніколи не кваліфікуються у змагання під егідою УЄФА“, – сказав Олександр Денисов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *