Максим Прядун: Ми грали для Харкова, для наших захисників і всі були сконцентровані тільки на перемозі

Форвард «Металіста» Максим Прядун розповів клубному медіадепартаменту про переможний гол у ворота «Руху», про атмосферу у колективі жовто-синіх та підготовку до поєдинку з «Інгульцем».

 Максиме, у матчі з «Рухом» ти забив гол через дві хвилини після свого виходу на поле. Якими були твої перші емоції та як тебе привітала команда?

 Емоції, звісно, лише позитивні. Всі дуже задоволені перемогою. Це була дуже важка гра для нас і, напевно, для суперника. Поєдинок продовжувався 4 години 27 хвилин. Ми грали для Харкова, для наших захисників і всі були сконцентровані тільки на перемозі. А команда привітала як і завжди. Всі, звичайно, були дуже задоволені.

 Яку установку давав тобі тренер перед виходом на поле?

 Тренер сказав вийти й зробити свою справу. Як форвард я маю бути націленим на ворота. Цього разу вдалося вийти й другим дотиком до м’яча забив гол. Звичайно, таке рідко буває, але такі моменти дуже цінні як для мене, так і для клубу. Дуже важлива ця перемога, цей гол.

— Ця перемога якось змінила атмосферу у команді? Може, стало легше тренуватися, веселіше?

 Звісно, змінила. Всі зараз на такому підйомі, веселі. Хлопці роззнайомилися один з одним, бо ми нещодавно зібралися на чемпіонат, все доволі спонтанно розвивалося. Сподіваюсь, що все буде добре і такий матч, як наш, буде останнім. Що ми переможемо, не буде більше цих сирен і таких довгих матчів.

 Сьогодні «Металіст» розпочав підготовку до матчу проти «Інгульця». Що можеш сказати про цього суперника?

 За суперником ми ще теоретичного заняття не проводили, сьогодні було лише перше тренування після «Руху». Вже у суботу ми будемо дивитися, що то за колектив. Взимку всі команди змінились і зараз кожна може показати щось нове.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *