Екс-гравець Динамо: Важко грати відповідальні матчі, знаходячись постійно закордоном, без сімей і знаючи, що коїться у нас в державі

Колишній захисник «Динамо» Микола Морозюк прокоментував результати жеребкування групової стадії Ліги Європи.

«Як для Ліги Європи, не можна сказати, що це непрохідна група. Можна боротися за перше-друге місце. Думаю, «Динамо» під силу вийти з цієї групи. Буде важко, але кияни можуть подолати цей бар’єр.

Так, «Динамо» недавно грало з «Фенербахче» і перегравало його, але в групі дещо інша специфіка. Можна взяти очки з тими ж турками, але втратити із «Ренном». Тут потрібно добре пройти дистанцію.

Думаю, найближчим часом ми побачимо зовсім інше «Динамо». На скільки я знаю з середини команди, в «Динамо» не дуже хороший психологічний стан. Важко грати відповідальні матчі, знаходячись постійно закордоном, без сімей і знаючи, що коїться у нас в державі. В такому графіку дуже важко працювати. На гравцях нереально велика відповідальність.

Багато молодих футболістів і їм непросто. Команду можна критикувати за помилки, але за те, що вони пройшли «Фенербахче» і «Штурм» – тільки похвалити. «Бенфіка» же – інший рівень зараз, в порівнянні з нинішнім «Динамо», – сказав Морозюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *