“Могло бути гірше, могло бути краще”: Даріо Срна – про жеребкування ЛЧ для Шахтаря

Директор з футболу “Шахтаря” Даріо Срна в коментарі пресслужбі клубу зробив підсумки жеребкування групового раунду Ліги чемпіонів.

– Даріо, як оціните групу та міць суперників?

– У Лізі чемпіонів легких груп не буває. Битимемося до останнього. “Реал” – це, звісно, “Реал” . Із “Селтіком” ми вже грали 18 та 15 років тому. “Лейпциг” – гарна команда. Тому скажімо так: могло бути гірше, могло бути краще.

– Задоволення немає від такого жеребкування?

– Ну, слухайте, грати треба. Готуємось через чемпіонат. У нас молода команда, новий тренер. Найважливіше, щоб діставали задоволення від ігор, які чекають на нас. На жаль, повні трибуни не будуть в Україні, проте я впевнений, що будуть у Варшаві. Прийде багато наших уболівальників, українців – вони заслуговують, як і вся Україна, щоб ми продемонстрували гарний яскравий футбол, щоб вони діставали задоволення від нашої гри.

– Ла Ліга та Бундесліга вже стартували. Що можете сказати про нинішній стан команд?

– “Лейпциг”, як і ми, стартував не надто добре: у них два очки в трьох іграх. “Селтік” не дивився, а “Реал” – це “Реал”. Аналізуватимемо. Спочатку треба думати про “Кривбас”, добре підготуватися. Потім “Рух”. А після цього думатимемо про Лігу чемпіонів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *