Андрій Шевченко привітав українців з днем незалежності

Легендарний український футболіст та колишній головний тренер національної футбольної збірної Андрій Шевченко привітав співвітчизників із Днем Незалежності України.

“Сьогодні, на тридцять першому році Незалежності України, ми боремося за право бути вільними та жити під мирним небом. Хочу подякувати всім, хто захищає нашу свободу, ми завжди пам’ятаємо наших героїв, які віддали життя за Україну. Щасливого Дня Незалежності!”, – написав він в себе в соцмережах.

Нагадаємо, Шевченко отримав нагороду «Національна легенда України» за визначні перемоги як футболіста, успішну роботу у збірній країни, а також волонтерство та допомогу Україні в період повномасштабної війни.

Раніше колишній футболіст національної збірної України Олександр Алієв отримав грамоту від командування Сухопутних військ ЗСУ за сумлінне виконання службових обов’язків. З початку війни Алієв вирішив вступити до лав тероборони та захищати Україну від російських військ.

Рано вранці 24 лютого росія здійснила ракетний обстріл та авіабомбардування більшості українських міст, а потім розпочала повномасштабне військове вторгнення. Україна веде опір агресору вже 182-й день.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *