Роман Григорчук прокоментував поразку від Вереса в першому турі УПЛ

Головний тренер «Чорноморця» Роман Григорчук прокоментував поразку 0:1 від «Вереса» в першому турі УПЛ:

– Важко коментувати. Вірніше, це потрібно було б дуже довго коментувати, бо ми допустили неймовірну кількість різних помилок. Ми грали взагалі не в тому стилі, в якому хотілося. Але вітаємо суперника з перемогою. Ми абсолютно незадоволені результатом і своєю грою.

– Заміни, які ви провели після перерви, посилили гру?
– Стало все більш подібно на те, чого ми хочемо. Стало більше правильного руху. Такого, як треба при комбінаційному футболі. Але ми хочемо грати набагато-набагато краще.

– Сейв Непогодова наприкінці першого тайму та відбитий пенальті могли стати тим фактором, який надихнув команду?
– Як правило, це так буває. Чесно кажучи, в душі я на це розраховував. Ми трохи покращили гру, але все одно в нас не було гостроти, великої кількості моментів. Наша поразка сьогодні абсолюнто закономірна.

– Наступна гра вже за 5 днів. Ви зможете знайти потрібні слова для команди?
– Ми зробимо все можливе. Не повинні зараз опускати руки, треба бути впевненими в собі. Розуміємо, що в нас, скажемо так, невкомплектована команда. Навіть через це сьогодні ризикували, ставлячи в склад того ж Філі, ми розуміємо, що він не підготовлений. Але ми мали право на такий ризик. Хочеться, щоб ми кожен день ставали кращими і саме на це буде спрямовано нашу роботу та аналіз цього матчу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *