Скандал набирає обертів: СК Дніпро-1 офіційно повідомив, що не буде транслювати власні поєдинки на Setanta Sports

СК Дніпро-1 опублікував відкритий лист, в якому пояснив, чому клуб вирішив транслювати свої матчі не в рамках єдиного телепулу.

Сьогодні – день старту чемпіонату Української Прем’єр-ліги. День, якого з нетерпінням чекала вся країна, та який є яскравим прикладом незламності нашого народу. Один з вагомих чинників цієї незламності – єднання та вміння українців гуртуватися заради досягнення спільної мети.

І нам здавалось, що рішення починати футбольний сезон в умовах воєнного стану має бути прикладом саме такого єднання. Але, на жаль, навіть у такий час знайшлись ті, хто ставить якісь амбіції вище за спільні інтереси. Дуже прикро, що в ці «розбірки» намагаються втягнути цілу низку клубів УПЛ, серед яких і СК «Дніпро-1».

Наш клуб висловлює свою обуреність ситуацією, що склалася, та категорично заявляє про неприпустимість з’ясування стосунків всередині футбольної спільноти. Зі свого боку, ми завжди виступали і продовжуємо виступати за доступність якісного футбольного контенту для якомога ширшої телевізійної аудиторії.

Вільний доступ до трансляцій матчів чемпіонату УПЛ – показовий крок задля того самого єднання та підтримки українців, які переживають наразі важкі часи, та для яких перегляд матчів улюблених команд є джерелом натхнення для продовження боротьби за нашу державу. Можливість усім бажаючим безкоштовно дивитись футбол – єдина умова, за якою «Дніпро-1» був готовий безоплатно передати права на трансляцію матчів УПЛ.

Виходячи з тривалого досвіду співпраці з групою «1+1 media» (з нею СК «Дніпро-1» має багаторічний контракт), наш клуб може запевнити, що її потужності відкривають можливості саме для перегляду матчів багатомільйонною аудиторією. Це можливо як на загальнонаціональних каналах, так і через ОТТ-платформу й YouTube-канали.

Наголошуємо, що СК “Дніпро-1” є власником прав на трансляції домашніх матчів команди. Закликаємо ще раз усіх суб’єктів українського футбольного господарства припинити будь-які спекуляції з приводу трансляцій матчів чемпіонату та з повагою ставитись до позицій кожного клубу. «Дніпро-1» обирає інтереси вболівальників і сподіваємось, що наші колеги вчинять так само“, – сказано в листі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *