“Він заграє в будь-якій команді світу”: Леоненко назвав найсильнішого гравця Динамо

Екс-гравець збірної України Віктор Леоненко схвально відізвався про Георгія Бущана, назвавши його самим сильним гравцем нинішнього Динамо.

Зараз читаю новини і таке відчуття, ніби наших гравців півсвіту кличе. Довбика вся Італія хоче бачити, Бущана – Манчестер Юнайтед. Щоправда, Ігор Михайлович [Суркіс] каже, що пропозицій щодо нього немає.

Мене дивує, що ці футболісти мовчать. Ну, скажіть: у мене немає конкретних пропозицій! Складається відчуття, що їх запрошує півсвіту, а вони просто сидять і посміюються: «Мене всі кличуть». А потім раз – і вони десь у Польщі. Наших поки що й не звуть особливо у хороші клуби.

Забарного, найімовірніше, не відпустять. Йому ще рано йти, треба себе проявити і віддати щось клубу. Він тільки-но почав голову піднімати. Але якщо клубу потрібні гроші, то, звісно, треба всіх продавати. 

Тим більше з таким чемпіонатом усі будуть однаково х*ровими, судячи з того, що я бачу в єврокубках. У такій ситуації взагалі треба радіти, що хоч когось хочуть купити”, – сказав Віктор Леоненко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *