Олег Ратій: Новачки добре влились в колектив Металіста

Олег Ратій

Наставник Металіста Олег Ратій розповів про плани підготовки клубу до нового сезону.

— «Металіст» провів чергове важке тренування посеред дня. Як ви оцінюєте роботу команди у таких умовах?

— Всі хлопці добре працюють. Ми їм дуже вдячні, адже вони розуміють, що нам потрібно буде грати в такий час. Тому вони належним чином ставляться до тренувань, дуже добре працюють.

— Сьогодні було помітно, що хлопці стали поводитись емоційніше, ніж на попередніх тренуваннях. Це пов’язано зі зростанням навантаження?

— Та ні. Ми налаштовуємо хлопців на гарну гру і мусимо робити свою роботу. Але вони розуміють, що вже скоро буде офіційний матч і тому самі себе готують, а ми їм у цьому допомагаємо.

— Тобто це здоровий спортивний настрій?

— Саме так. Він має бути таким до гри, всі мусять бути готові.

— Команда вже четвертий день тренується з новими м’ячами від PUMA, якими будуть грати усі клуби УПЛ в новому сезоні. Яке враження тренерського штабу й самих гравців від цих м’ячів?

— Перші два дні було важко працювати з цими м’ячами, потрібно було звикати. Зараз вже все добре, хлопцям подобаються ці м’ячі. В атаці взагалі все добре — після удару м’яч летить так, що воротарі не розуміють, куди він прямуватиме. Всі підлаштовуються і я думаю, що до гри все буде добре.

— Як адаптуються у команді новачки, що поповнили склад «Металіста» влітку?

— Вже пройшов деякий час і ми вважаємо, що всі хлопці добре влилися в колектив”, – сказав Олег Ратій клубній прес-службі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *