Офіційно: Євген Красніков більше не віцепрезидент Металіста

Євген Красніков покинув харківський Металіст і офіційно підтвердив, що переходить в СК Дніпро-1.

“Шановні вболівальники та друзі!

Минуло 17 років з того моменту, як я став спортивним директором ФК «Металіст». З першого дня своєї роботи я відчув вашу неймовірну підтримку, про яку навіть неможливо мріяти.

Ваше ставлення надихало мене на великі звершення. Ви були головним стимулом. 24 години на добу я думав лише про «Металіст». Я працював днями, місяцями, роками й ніколи не втомлювався, а навпаки отримував неймовірне задоволення і завжди дякував Богові, що він дав мені шанс працювати у рідному місті та рідному клубі.

Хочу подякувати всім, з ким працював. Олександра Владиленовича Ярославського, Мирона Богдановича Маркевича, весь тренерський та адміністративний штаб та, звичайно, всіх працівників клубу.

Життя диктує свої умови, і сьогодні я прийняв пропозицію СК «Дніпро-1». Мені непросто далося це рішення, але зваживши все за і проти, порадившись із президентом клубу, я зрозумів, що це єдиний шанс зберегти ФК «Металіст».

Відсьогодні я спортивний директор СК «Дніпро-1».

«Металісту» хочу побажати великих успіхів та гучних перемог. Цей клуб назавжди залишиться у моєму серці.  З великою повагою Євгеній Красніков”, – сказав Євген Красніков.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *