Андрій Тотовицький: Шахтар буде грати з позиції сили

Андрій Тотовицький

Новачок донецького Шахтаря Андрій Тотовицький розповів, чому вирішив перейти в Шахтар, а також поділився очікуваннями від сезону 2022/2023.

“В той момент я їхав з тренування з Ковалівки. Спочатку мені подзвонив мій агент, а потім Даріо Срна. Він сказав, що є інтерес з боку Шахтаря і спитав, чи хочу я. Звісно, я погодився не роздумуючи. І так все склалося, що я опинився в команді.

Це моя рідна команда. Всі розуміють, що грати в Шахтарі – це зовсім інша історія, ніж грати в Колосі, при всій повазі до нього.

Шахтар без бразильців? Все колись закінчується. Ми розуміємо, що така ситуація, війна, і всі вони покинули команду, нашу країну. Для них це небезпечно.

Я вважаю, що Шахтар буде такою ж командою, гратиме з позиції сили. Є дуже хороші молоді гравці, які можуть їх (легіонерів – прим.) замінити. Плюс є досвідчені гравці також. Моя роль в команді – допомогти клубу прогресувати, показувати свої найкращі якості. Мені є що доводити в цій команді, – сказав Андрій Тотовицький.

29-річний Андрій Тотовицький провів 7 матчів за першу команду Шахтаря. Також грав за Десну, Кортрейк та Маріуполь та Зорю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *