“Важкий матч, будемо працювати далі”: Ігор Йовічевіч прокоментував поразку проти Роми

Наставник донецького Шахтаря Ігор Йовічевіч прокоментував поразку від італійської Роми (0:5) у товариському матчі.

“Важкий матч. Якщо ми дивимось по результату, то це, звичайно, хороший тест для нас. Ми побачили кілька ситуацій, які йдуть нам на користь, а також кілька сегментів, над якими нам треба працювати. Порівняти склади команд на цей момент дуже важко – і за бюджетом, і за рівнем футболістів.

Перший тайм вийшов здорово. 30 хвилин ми дуже вдало виходили з-під пресингу Роми. У нас виходило те, що ми відпрацьовували на тренуваннях. Думаю, що і Ромі було складно знайти Дзаніоло і Дібалу між лініями. Перші пів години Дібалу практично не було видно на полі. Думаю, що пунктуальні помилки визначили матч.

Йти на перерву при 0:1 та при 0:3 – це різні речі. Звичайно, така команда як Рома при такій атмосфері на трибунах карає за кожну помилку.

В другому таймі у нас достатньо виходило через комбінації, але не було конкретики у останній третині поля. Для нас це дуже хороший урок, щоб подивитися, де ми є на цей момент, що ми вдало зробили і що не зробили.

Рома – фізично потужна команда. Вони вигравали єдиноборства. І вони скоро починають чемпіонат. Це ще один маленький нюанс. Будемо працювати далі. Я вважаю, що матч піде в актив, незважаючи на результат. Результат не виглядає добре, але він не зіпсує мені настрій.

Ми мусимо знати, з ким і де ми грали, при якій атмосфері. Для багатьох футболістів це новий досвід. Особливо перший тайм піде в актив. Але помилки наших футболістів під тиском суперника визначили цей матч», – сказав Ігор Йовічевіч.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *