“Клуб допоміг мені зробити крок вперед”: Ігор Йовічевіч тепло згадав свою роботу в СК Дніпро-1

Наставник донецького Шахтаря Ігор Йовічевіч розповів, чому почав вчити українську мову і прокоментував  свій відхід з СК Дніпро-1.

“Українська мова? З 2010 по 2016 рік я був у Львові, і люди мене навчили, як бути ще кращою людиною, бути люб’язним та щирим. Це дуже сподобалось моїй родині. Мої діти ходили в українську школу у Львові, один з них навіть здав ЗНО, чим я пишаюсь. Я вважаю себе одним з вас.

Я та мій тренерський штаб віддали «Дніпру-1» два роки. Результат очевидний. І клуб, і мій штаб, і я особисто повинні бути гордими за той період, коли ми працювали разом.

Ви не можете вкрасти у мене цю гордість, бо коли ти видаєш максимум – твоя совість чиста. Людська амбіція, людський крок прогресувати та бути кращим – це природньо, і тут ніхто не має настільки злитися.

Я вдячний «Дніпру» за цей період. Абсолютно переконаний, що попри все, що зараз відбувається, вони мені вдячні. І я отримав від всіх них подяку. Я просто щасливий, що працював у «Дніпрі». Вони допомогли мені зробити той крок, який я зараз зробив“, – сказав Ігор Йовічевіч.

Раніше Дніпро-1звинуватив «Шахтар» у використанні правила ФІФА при переході Йовічевіча. У донецькому клубі це заперечують.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *