Олександр Поворознюк відреагував на інформацію про позов в його сторону від Петра Порошенка

Президент «Інгульця» Олександр Поворознюк розповів про позов до нього з боку Петра Порошенка.

– Чули, що Петро Порошенко збирається подати до суду на «Квартал 95» через ваші слова у програмі «Байрактар News», де ви звинуватили колишнього президента України в тому, що він украв у вас 32 мільйони гривень?

– Мені мої люди сказали, що він готує позов не лише до Кошового, а й до мене. Це він, звичайно, даремно зробив. Я пишаюся тим, що наступив на хобот цим п#######м, які все життя обкрадали Україну! І вони ще бажають показати якусь порядність? Це взагалі п#####ь! Я ще Гонтареву (голова Нацбанку з 2014 по 2018 рік, – прим.) витягну, яка дала добро на те, щоб вони п#####и і ці гроші.

– Зустрічний позов не плануєте подавати?

– Ми це робитимемо! Я пишаюся тим, що мене підтримав український народ, коли я наступив на хобот цим… Вони мені п###ю!

– Зараз проти Порошенка відкрито близько 20 кримінальних справ. Як думаєте, він сяде у в’язницю?

– Якби я був президентом, він би вже давно сидів! Я думаю, він і за Зеленського сяде, просто зараз не час – можуть сказати, що Зеленський прибирає політичних опонентів. Зеленський дуже довго запрягає, але потім дуже швидко їде.

Скажу більше. Я думаю (а чуйка мене ще ніколи не підводила), що після війни буде дуже серйозне чищення – навіть у лавах Зеленського. Наш президент все чудово знає, він красень!» – сказав Поворознюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *