Ігор Йовічевіч: Михайло Мудрик коштує грошей, за ним стежать багато клубів

Михайло Мудрик

Хорватський тренер донецького Шахтаря Ігор Йовічевіч розповів, що думає про шанс для молодих футболістів замінити легіонерів.

Іншого виходу немає – зростай швидко і бери відповідальність у свої руки і ноги. Іноземців немає, а українські гравці довго працювали заради цього моменту.

Всі, хто зараз тут, хотіли грати в Шахтарі і минулого року, але через політику клубу та легіонерів вони не могли знайти свій шанс. Тому зараз у них є велика можливість проявити себе. У них шалена мотивація.

Гра в обороні – це щоденна робота, організація та дисципліна. Але атака – це талант. В атаці має бути талант, креативність та навіть імпровізація: дриблінг, прихований пас, удари у дев’ятку. Я не можу контролювати їхні дії. Це все їхній талант. Але в мене нульова толерантність до імпровізації в обороні.

Яка роль тренера в тому, що зробив Міша Мудрик проти «Аякса» на «Йохан Кройф Арені»? Це чисто його талант. Ти біжиш за центр поля, витримуєш єдиноборство, бо суперник хоче зробити фол, ще робиш два «велосипеди» і забиваєш такий гол.

Так можуть одиниці. Тому він коштує грошей і багато клубів стежать за ним. Але Міші потрібна команда, щоб грала за нього. Ми свідомі того, кого ми маємо в команді. І дуже щасливі, що він з нами, – сказав Ігор Йовічевіч.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *