Офіційно: Назарій Русин покинув Чорноморець

Назарій Русин

Атакуючий футболіст Назарій Русин залишив одеський Чорноморець, за який грав на правах оренди з київського Динамо.

Про це повідомила прес-служба “моряків”. Вказано, що київський клуб відкликав його в односторонньому порядку.

“Дорогі вболівальники, я хочу вам подякувати за ту підтримку, яку ви надавали і надаєте Чорноморцю, і особисто мені, як гравцю команди. Мені було дуже приємно бути частиною одеського клубу. Але футбольне життя не завжди передбаченне. І обставини склалися так, що я вимушенний залишити команду.

Ще раз дякую за те, що вболівали за нас і підтримували. Частина мене назавжди залишиться в Одесі. Я вдячний колективу, тренерському штабу. Особливо Роману Йосиповичу, який повірив в мене та допоміг розкрити мої найкращі властивості.

І, звісно, менеджменту клубу, який завжди був поруч і до останнього намагався зробити все можливе, щоб я залишився в клубі. Повірте, що той час, що ми провели разом, був не дарма. Для усіх нас. Бажаю спіхів в новому сезоні. Нехай гарних новин буде набагато більше. Мирного неба усім нам!“, – зізнався Назарій Русин.

Раніше була інформація, що Динамо зацікавлене у вінгері Зорі Владиславу Кабаєву. Луганський клуб за футболіста може отримати декількох гравців “біло-синіх”, Русин входив в потенційний список кандидатів на обмін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *