Ігор Йовічевіч: Динамо має перевагу на цю мить, вони чотири роки вже грають одним складом

Наставник донецького Шахтаря Ігор Йовічевіч розповів, що думає з того приводу, що всі експерти вважають фаворитом нового чемпіонату Динамо Київ.

“Можна сказати, що вони мають перевагу на цю мить. Ця команда вже грає разом 3-4 роки поспіль, має дуже мало іноземців і багато українців, кістяк збірної України. Ми це поважаємо. Ми тільки починаємо той процес, який вони пройшли 3-4 роки тому.

Але все одно Шахтар є Шахтар. Ми шукатимемо можливість зміцнити певні позиції, зробити їх «дорослішими» за віком, щоб не тільки молоді пацани грали і брали на себе відповідальність.

Три матчі на тиждень – це досить насичений та атиповий календар. Ніколи такого не було, щоб все закінчити до 5 листопада. Мусить бути ротація, тому нам потрібна рівноцінна заміна.

А дербі з Динамо завжди буде цікавим. Читав, що киян називають фаворитом в боротьбі за чемпіонство. Але не завжди виграють фаворити. Ти мусиш бути кращим саме в той день. Не треба бути кращим завтра, післязавтра чи сьогодні”, – зізнався Ігор Йовічевіч в коментарі для Tribuna.com.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *