Роман Зозуля розповів, що зіпсувало йому кар’єру

Відомий український футболіст та волонтер Роман Зозуля зізнався, що перехід в Райо Вальєкано дуже сильно вплинув на хід його кар’єри.

“На мене дуже вплинула моя позиція. Оці скандали (з Райо Вальєкано – прим.). Коли я в Альбасете грав, я дуже добре перші два роки грав. Я був найкращим, напевно, нападником Сегнунди. Мене всі команди Сегунди хотіли і три клуби Ла Ліги. 

Були на руках контракти, але всі боялись фанатів. Директори клубів боялись повторень з Райо Вальєкано. Якщо б не було скандалу, я б грав би в Ла Лізі та не йшов би з Бетіса. 

Ми не знали як вони налаштовані (фани Райо – прим.). Я не є ні “правий”, ні “лівий”. Коли ми підписували контракт, воно відразу вийшло в інтернет, ми набрали президенту Райо, питаємо, що то за скандал, він каже, щоб не переживали. 

Приїзджаю на наступний день на базу, багато людей, думаю, ого, зустрічають нового футболіста з Ла Ліги (посміхається – прим.). Я кажу їм іспанською: “Добрий ранок”. А вони мені матами, я тоді іспанську не знав, але мати всі знав. Я кажу агенту, що чую мати в мій бік.

Заходимо в офіс, президент каже, що все добре, їх там всього 10-20 осіб. Потім було 30, 50, 100. Я до них вийшов, кажу, давайте вирішимо проблему, вони відповіли ні.

Потім спілкувався з ними агент і вони відповіли, що 5 їх хлопців воюють на стороні “ДНР”, а вони допомагають гуманітаркою. Він для нас нацист і фашист, бо з тої сторони кажуть, що Україна – це нацисти і фашисти“, – зізнався Роман Зозуля.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *