Клуб УПЛ розпочав співпрацю зі школою Клейтона Шав’єра

Клуб УПЛ Металіст 1925 оголосив про початок співпраці зі школою колишнього гравця Металіста бразильця Клейтона Шав’єра.

Про це повідомив сайт харківського клубу. Дитяча футбольна школа Шав’єра знаходиться у Бразилії, у його рідному місті Сан Хосе де Тапейра, штат Алогао. Там тренуються понад 80 дітей. Працює кілька філій і планується відкриття нових.

Компаньйоном Клейтона виступає ще один колишній футболіст Металіста Едмар. Він також грав і за Металіст-1925. В Україні він виступав за Таврію та Дніпро. На його рахунку 1 гол в 15 матчах за збірну Україну.

“Ще коли я не закінчив кар’єру футболіста, у мене була мрія відкрити футбольну школу. Щоб дати дітям можливість стати професійними футболістами, можливо, стати новими Клейтонами Шав’єрами. Для мене є дуже цікавою ця співпраця. Думаю, що вона буде корисною для обох сторін. Тому що діти будуть рости і знати, що в них є можливість потрапити в професіональний футбол. Як з Бразилії до України, так і з України до Бразилії”, – сказав Клейтон Шав’єр.

“Я виступаю тільки за цю співпрацю. Я готовий і обов’язково буду допомагати обом сторонам, щоб ця спільна робота була корисною і для школи Клейтона, і для “Металіста 1925”. Адже це не чужа для мене команда, до мене завжди дуже добре ставилися в “Металісті 1925″ і я буду радий стати в нагоді для клубу”, – сказав Едмар.

39-річний Клейтон Шав’єр виступав за Металіст з 2010 по 2015 рік. Разом з командою він став срібним призером УПЛ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *