Едуард Козік: Я простий хлопець з села, що мріє закріпитись в Шахтарі

Молодий захисник донецького Шахтаря Едуард Козік поділився думками від гри з Аяксом, а також відповів і на інші питання.

Дуже радий дебютувати саме в такій грі, з таким суперником – рівня Ліги чемпіонів. Для мене це перший матч при стількох вболівальниках. Запам’ятаю його надовго.

В нас зараз будується нова команда, багато молодих футболістів, в тому числі і я. Прийшов новий тренер, зі своєю грою. Вивчаємо нову тактику. Ще не повністю звикли, але в нас ще є три тижні до кінця зборів. Будемо працювати.

Йовичевич – тренер високої якості. Він допомагає молодим футболістам адаптуватися. Під час тренування підказує, зупиняє та вказує, де можна було зіграти краще та прийняти правильніше рішення. Проблем немає.

– Хто взагалі такий Едуард Козік?

– Простий хлопець з села, який йде до своєї мрії – закріпитися в основному складі Шахтаря і допомагати команді досягати самих високих цілей.

– Є віра, що в новому сезоні будете виходити на поле не тільки в товариських матчах?

– Так. Все залежить від мене. Зараз молодим футболістам дається дуже великий шанс. Потрібно працювати, ця праця обов’язково оплатиться.

– На гру якого футболіста ви рівнялися?

– Своєю грою дуже подобається Серхіо Рамос. Непоступливий в єдиноборствах, справжній капітан, який жене свою команду вперед. З таким лідером багато перемог“, – сказав Едуард Козік в коментарі Tribuna.com.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *