Шедевр від Мудрика не допоміг: огляд матчу Аякс – Шахтар (Відео)

Вчора, 26 липня, в столиці Нідерландів, Амстердамі, відбувся благодійний матч Аякс – Шахтар.

Аякс – Шахтар – 3:1

Голи:  Тадич, 45, Бергейс, 73, Кудус, 85  – Мудрик, 33

Шахтар (1 тайм): Трубін – Корнієнко, Бондар, Козік, Конопля – Степаненко, Тотовицький – Мудрик, Бондаренко, Судаков – Кащук.

Шахтар (2 тайм): Пятов – Стасюк, Бондар (Удод, 63), Козік (Савченко, 63), Кирюханцев – Чех (Криськів, 89), Очеретько – Вакула, Джурасек, Топалов – Кулаков.

На полі зійшлись гранди своїх країн. Ігор Йовічевіч на перший тайм випустив більш бойовий склад і це дало про себе знати. Гра була більш рівною, а на 33-й хвилині Михайло Мудрик зробив чудовий прохід і відкрив рахунок в матчі.

На жаль, на перерву “гірники” не змогли піти в якості переможця. Досвідчений серб Душан Тадіч за кілька секунд до свистка відновив паритет.

Наставник донецького клубу на другий тайм випустив більш молодих виконавців і це дало про себе знати. “Боги” додавали і додавали, що дозволило до фінального свистка двічі пробити Пятова.

Варто нагадати, що Аякс є справжнім грандом футболу нідерландів. Клуб за свою історію здобув 73 трофеї. “Боги” 36 разів вигравали чемпіонство. Чотири рази Аякс тріумфував в ЛЧ (1971, 1972, 1973 і 1995), в 1992 була перемога в Кубку УЄФА, а в 1987 колектив переміг в Кубкі Кубків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *