“Вони обговорюють футбол”: Артем Федецький – про своє спілкування з військовими

Колишній захисник збірної України та екс-гравець ряду клубів УПЛ Артем Федецький розповів про спілкування з українськими військовими.

«Футбол для них дуже важливий, як би не було. Буквально перед матчами збірної спілкувався з військовими, які, будучи під обстрілами артилерії, авіабомб, мінометів, спілкуються про футбол. В окопах вони спілкуються про футбол, а потім починають написати у відповідь.

Як не крути, досить багато наших ультрас абсолютно всіх команд воюють за Україну, захищають нашу землю. Ми знаємо, що таке для них футбол. Ми маємо працювати на всіх фронтах. Не тільки на війні, але й на інформаційному фронті. Будь-хто: блогери, співаки. Ми об’єднані спільною метою – звільнити нашу землю від цих проклятих й****х орків.

Також він розповів, що вірить, що народ Білорусі не піде на Україну війною.

“Москалі нам ніхто. Абсолютно. А білоруси нам набагато ближчі. Я вважаю, що там більш свідома нація, більш свідомий народ, який не зробить зайвих кроків, керуючись думкою дебільного диктатора Лукашенка. Ми знаємо, як він прийшов до влади, що він витворяє в країні. Це просто підстилка Путіна. Він ведеться на всі його шалені ідеї. Ми віримо, що білоруси нам рідний народ, свідомі люди, з головою, що вони в усякому разі не підуть на Україну. А якщо, не дай бог, щось їм переклинить, і вони підуть, то вони будуть лягати всі, як лягають орки.

Якщо мене, можливо, побачить білоруський народ, то знайте, що Білоруси і українці – рідні народи. Я вважаю, що ця нація більш свідома, ніж нація рашистів, і ви ні в якому разі не підете з війною на Україну. А якщо підете, то перед тим подивіться, що витворяє наше ЗСУ. Ви будете добривом для нашого чорнозему. Включайте мізки, не ведіться на пропаганду. Якщо до нас прийдете з мечем, то від нього і поляжете. Тут вас очікує пекло і смерть», – сказав Артем Федецький.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *