Мірча Луческу: Гравці Фенербахче робили дуже хороші передачі

Головний тренер Динамо Мірча Луческу оцінив гру своєї команди у першому матчі з Фенербахче (0:0) у рамках другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів. Також румунський фахівець пояснив, чому кияни діяли обережно.

“Це був збалансований матч, гравці Фенербахче робили дуже хороші передачі, з їхнього боку було багато позитивних моментів. Вони тренувалися вдома, на своїй базі, і не були на виїздах, як ми. Більше того, вони мали можливість робити ті трансфери, які хотів тренер”, – сказав Луческу.

“Проти нас було багато факторів, плюс той факт, що ми грали на нейтральному полі. Також було багато турецьких вболівальників, і було чути їхню підтримку. Я очікую, що в Стамбулі вони будуть набагато кращими”.

“Це був наш перший матч після восьми місяців бездіяльності, і ці благодійні матчі за мир не мають великого значення, тому що вони також перетворюються на мир на ігровому полі”.

“Потрібно щось інше, ми грали досить обережно, щоб у першому матчі не оступитися і мати шанси в наступній грі. У них було більше ударів по воротах, але у нас було більше чистих моментів, щоб забити”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *