Сергій Палкін поділився своєю думкою, щодо закриття телеканалу “Футбол”

Генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін прокоментував припинення роботи телеканалів «Футбол 1/2/3».

«Хочу щиро подякувати колективу каналів ТК «Футбол» за 14 років роботи. Щодня протягом цих 14 років ви робили все, щоб допомагати українському футболу розвиватися, мотивували футбольні ЗМІ України ставати кращими.

Згадайте, як усе починалося 2008 року. В Україні на той момент з“явився по-справжньому нішевий канал для тих, хто любить футбол. За ці роки «Футболи» провели величезну роботу – вони задавали темп, вони були креативними та завжди голодними до футболу. Завжди хотіли більшого.

Насправді нам ще тільки доведеться зрозуміти, наскільки якісний продукт робили телеканали «Футбол». Трансляції матчів УПЛ та Ліги чемпіонів, різноманітні студії та аналітичні передачі, новинні випуски та розважальні програми – весь контент на каналі не поступався європейському, а в дечому навіть перевершував його.

Кожен уболівальник міг знайти в ефірі щось для себе, і з насолодою провести час біля телеекрана. Запорука успіху ТК «Футбол» – команда професіоналів, закоханих у футбол.

Хочу подякувати Олександру Денисову та всім співробітникам телеканалу за те, що всі ці роки робили український футбол кращим. Тисячі годин телеефіру, тисячі прямих трансляцій, організація показу матчів на найвищому рівні – ви підняли планку телепоказу в Україні на рівень, який важко підкорити.

Слоган каналів – «Футбол – більше, ніж гра». Справді, для всіх, хто мав відношення до каналів, «Футбол» став частиною їхнього життя. Впевнений, це були чудові роки, які назавжди залишаться у пам’яті.

Бажаю кожному з вас не зупинятися на досягнутому, залишатися у футболі та реалізувати ще не один телевізійний проєкт. Тому що ви потрібні українському футболу, бо без вас він втратить емоцію, красу, пристрасть та різноманітність думок, які ви йому давали.

Нехай попереду у вас буде багато яскравих моментів та великих досягнень. Щиро Дякую. Не прощаємось, до зустрічі», – написав Палкін у фейсбуці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *