Перша гра Йовічевіча вийшла яскравою: огляд матчу Фортуна – Шахтар (Відео)

Вчора, 22 липня, донецький Шахтар відіграв свій перший матч під керівництвом Ігоря Йовічевіча. Ним стала товариська гра проти Фортуни з Нідерландів.

Фортуна – Шахтар – 3:3

Голи: Нослін (11, 69), Сьонтінс (14) – Сікан (36), Степаненко (44), Очеретько (63)

«Шахтар»: Трубін (Пятов, 46), Корнієнко (Кащук, 46), Степаненко (Топалов, 46), Тотовицький (Чех, 46), Сікан (Кулаков, 46), Джурасек (Судаков, 46), Бондар (Савченко, 46), Криськів (Очеретько, 46), Конопля (Кірюханцев, 46), Удод (Козик, 46), Вакула (Мудрик, 46).

У стартовому поєдинку літнього тренувального збору чемпіонам України протистояла 15-та команда місцевої Ередивізі.

“Гірники” постали українізованою і дуже молодою командою з одним легіонером, Джурасеком, у старті. Нападник Лассіна Траоре, який має досвід гри в чемпіонаті Нідерландів, на поле не з’явився.

Команда з міста Сіттарда на півтора місяці раніше розпочала підготовку. Все це дало їм змогу вже в перші 15 хвилин шокувати топ-клуб України і мати перевагу в два голи. Поте ще до перерви донеччани змогли відігратися. Забили Сікан та Степаненко.

А потім, зусиллями Очеретька, який забив на 63-й хвилині, і вийти вперед. Але перемогти не вдалося. На 69-й хвилині Нослін забив свій другий гол і встановив підсумковий паритет у матчі – 3:3. Наступний матч буде проти Аякса, 26 липня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *