СК Дніпро-1 планує підписати бразильського голкіпера та хавбека з Аргентини, яким цікавився Металіст

СК Днепр-1

Футбольний клуб СК Дніпро-1, якого деякі експерти вважають головним конкурентом для Динамо та Шахтаря, планує серйозно посилити склад.

Клуб проявляє цікавість до бразильского голкіпера Максом Валефом. Про це пишуть бразильскі повідомляє FCDNIPROCOM.  У бразильця взимку закінчується контракт, і він розглядає пропозиції від інших команд. Форталеза готова відпустити його зараз, щоб отримати хоч якусь компенсацію. У новині не вказано клуб, але, як повідомляє джерело, йдеться про Дніпро-1.

У цьому сезоні Макс Валеф провів 21 матч за Форталезу у всіх турнірах, в яких пропустив 17 м’ячів, а в 7 поєдинках зберіг свої ворота в недоторканності. Нагадаємо, основний кіпер клубу УПЛ минулого сезону Валентин Кожокару перейшов в бельгійський Левен.

Також джерело зазначає, що український клуб може підписати аргентинського хавбека Домінго Бланко. 27-річний Бланко перейде до Дніпра-1 на правах вільного агента. Його контракт з Індепендьєнте закінчився наприкінці червня. Варто нагадати, що в зимку писали, що ним цікавиться харківський Металіст.

В минулому сезоні СК Дніпро-1 пішов на зимову паузу на третій сходинці в чемпіонаті України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *