Олександр Панков розповів, чому він вже шість місяців не спілкується з Алієвим

Відомий футбольний агент Олександр Панков став новим гостем “Брутального футболу”. Одне з питань стосувалось Олександра Алієва і його служби в ЗСУ. Ведучий Вася Максимів поцікавився, чи дійсно Алієв служить, бо багато хто помічає, що він часто може дати інтерв’ю чи грати за ветеранів благодійні матчі.

“Я не можу сказати відповідь, бо ми з Сашою Алієвим не спілуємось з 6 січня, коли ми зустрілись перед моїм відльотом. Я не знаю усих деталей, я знаю тільки по чуткам. Для мене він – красавець, він і Андрюха Богданов. Вступили до лав ЗСУ, вони служать.

Я не знаю, як вихвачують його. Можливо, під час пауз чи вихідних. Я теж бачу певні інтерв’ю, спостерігаю за цим, але я не спілкуюсь з ним. Мені важко сказати, але я йому респектую, це 100 відсотків.

Саня завжди мріяв з автоматом бути. Він і до війни з автоматом і пістолетами дружив. Я йому респектую і Андрюхі Богданову. Та і всим футболістам, які пішли служити, хто поїхав на передок.

Чому ми посварились? Ми не сварились. Саша в інтерв’ю Даші Савіній та Ігорю Бурбасу, яке вийшло в кінці січня, розповів про наші моменти. Це була не сварка, це була моя позиція, було одна незгода. Він з цим погодився.

Ми 6 січня зустрілись, я йому сказав, що канал (ютую – прим.) повинен жить. Я зустрівся з одним хлопцем і сказав йому знімайте разом. Той хлопець такий креативний. Він розуміється в цьому, в нього є певна харизма, хай він буде замість мене, розвивайте канал. Канал в перпективі може допомогти і тобі, і мені.

Саша відповів, що подумає, і після цього ми не спілкувались. Він обіцяв відписатись через 2-3 дні, але так і не написав”, – сказав Олександр Панков.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *