ЛНЗ-Черкаси підписав контракт з досвідченим захисником

Новачок Першої ліги ЛНЗ-Черкаси продовжує підсилюватись до нового сезону. Клуб підписав контракт з 28-річним захисником Арсеном Слотюком.

Про його перехід повідомив клубний сайт. Він проходив зимові збори з клубом зимою, але контракт не був підписаний, тому з початком війни певний період він пограв за кордоном. В Україні його попереднім клубом був Агробізнес.

Зимою подзвонив спортивний директор, запропонував приїхати на тренувальний збір, який проходив у Львові. Я в той період був удома, в Тернополі. Був у пошуках команди, бо зимою закінчився мій шлях в Агробізнесі, у якому грав майже 6 років.

Після тренувального матчу з Нивою, домовилися про контракт. І вже по приїзду в Туреччину підписали його.

На жаль, почалась війна і ніхто не думав про футбол в той момент. Команда роз’їхалася і ніхто не знав як буде далі. Звичайно, вірив у краще. І дуже хотів повернутися в ЛНЗ. З перших днів у команді відчув великі амбіції клубу і побачив те, як кожна людина, яка працює в клубі професійно ставиться до футболу та всього, що стосується клубу. Радий бути тут, щасливий відчувати цю справжню футбольну хорошу і дружню атмосферу! 

Вірю і знаю, що наша країна якнайшвидше виграє війну, що ми виженемо цих виродків з нашої землі, і будемо жити мирно та щасливо. І тоді ми зможемо на повну насолоджуватися футболом!”- сказав Арсен Слотюк клубній прес-службі.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *