“Писали в пресі, але для мене це стало несподіванкою”: Юрій Беньо – про свій прихід в Шахтар

Асистен Ігоря Йовічевіча в Шахтарі Юрій Беньо розповів, про свою співпрацю з хорватьским спеціалістом, а також про свій прихід у штаб “гірників”.

Я є першим асистентом головного тренера. По суті, в мої обов“язки входить майже все. Координую всю роботу, починаючи від фітнесу і закінчуючи тактикою, стандартами і так далі. Тобто все що є в футболі – все пов“язано зі мною.

З Йовичевичем ми грали за Карпати. Це був не дуже тривалий період. Якраз тоді ми познайомились. А пізніше він працював в Карпатах, коли починав тренерську кар“єру. Я тоді був спортивним директором Карпат і допомагав йому, тому що у нього був брак кадрів.

Пізніше разом працювали в Словенії, в Дніпрі-1. Так що я з ним, по суті, всю дорогу. Тільки коли він у Загребі працював, мене не було. Я тоді працював у Маріуполі.

Перехід в Шахтар? Це була несподівана новина. Ми готувались зі своєю попередньою командою. Було незрозуміло, чи почнеться чемпіонат. Але було планування, всі збори були узгоджені. Це сталося практично за тиждень до початку тренувального збору з попередньою командою.

Десь було неочікувано. Хоча до цього багато писали в пресі, але конкретного такого нічого не було. Це відбулось дуже швидко“, – сказав Юрій Беньо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *