Ярославському зараз не до футболу – інсайдер

В новому подкасті “Брутального футболу” гостем став інсайдер Ігор Бурбас. Він розповів, яка буде подальша доля Металіста.

“Я зробив для себе висновок, що я застав зненацька людину за обіднім столом, тому що, коли я телефонував, то було чутно, що я людину відірвав від, ну не скажу з застіля, але від прийому їжі.

Домовленість про інтерв’ю? Ні-ні, ніякої домовленості не було. Якби була домовленість, то я думаю, ніякого б інтерв’ю і не було. Це був спонтанний дзвінок, в студії мені прийшла ідея.

Я подумав, а чому б і не набрати? У нас там здогади, а що буде Металіст, а чи не буде, а то ми спираємось там на слова Кучера, Краснікова. Але ж не вони вирішують, а вирішує власник. Я подумав набрати його і дізнатись.

Просто своїми запитаннями я не те що його в глухий кут поставив, це запитання риторичні були в той момент. Я для себе зрозумів, що людина немає на них відповіді. Людина немає відповіді, що буде з країною. На якому рівні буде наша держава, на якому рівні буде футбол, чи варто йому вкладати в футбол, чи буде Харків. Ми ж бачимо, його нищять зараз. Плюс бізнес у людини постраждав. Запоріжжя… бізнес же був там у Ярославського, зараз їх там по суті немає. В Харкові теж все страждає. 

Я розумію для себе, що людині зараз не до футболу. Як і багатьом власникам клубів в Україні зараз. Напевно. він зараз немає що сказати. Якби він мав що сказати, я думаю, він би вийшов і сказав. Він завжди виходив, коли були хороші приводи, але зараз привід не хороший, тому і немає сенсу виходити.

Зараз він повертається в Україну, можливо, більше дізнаємось. Наскільки я розумію, то зараз у Ярославського бути в футболі бажання не особливо є“, – сказав Ігор Бурбас.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *